X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

La Grădina Botanică va fi inaugurată Insula Lalelelor

11 apr. 22:05   Capitala
5137 0

Duminică, pe 14 aprilie, la Grădina Botanică din Chișinău, se va deschide "Insula Lalelelor" - o expoziție deosebită, ce adăpostește peste 3.000 de flori.

Bulbii au fost importați direct din inima Țărilor de Jos și plantați toamna trecută de către președinta Maia Sandu și ambasadorul Ţărilor de Jos în Republica Moldova, Fred Duijn.

"În plină primăvară, Ambasada Regatului Țărilor de Jos și Grădina Botanică se unesc pentru a celebra prietenia dintre cele două țări, prin inaugurarea spectaculoasei Insule a Lalelelor", se afirmă în descrierea evenimentului organizat de către misiunea diplomatică a Țărilor de Jos.

Conform Ambasadei, cunoscută sub numele generic de "Insula Lalelelor", această zonă colorată din inima Grădinii Botanice simbolizează evoluția pozitivă a relațiilor bilaterale dintre cele două țări, evidențiată de aniversarea a 30 de ani de la stabilirea acestor relații, inaugurarea oficială a Ambasadei Regatului Țărilor de Jos la Chișinău și vizita istorică a președintei Maia Sandu în Țările de Jos.

Reamintim că recent, redacția Noi.md a realizat un reportaj vide de la Grădina Botanică din Chișinău în care directorul grădinii a menționat că iubitorii de natură pot admira mai multe specii de arbori și arbuști, chiar pe teritoriul Grădinii Botanice Naționale (Institut) „Alexandru Ciubotaru”.


13
1
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?