COVID-19 în MOLDOVA

Termenul pentru elaborarea conceptului de design al monedei comemorative dedicate medicilor, extins

Termenul pentru elaborarea conceptului de design al monedei comemorative dedicate medicilor, extins

Banca Națională a Moldovei (BNM) a dat curs solicitărilor venite de la cetățeni de a extinde termenul pentru prezentarea conceptelor de design al monedei comemorative de argint dedicate lucrătorilor din domeniul sănătății cu denumirea „Medicul meu – eroul meu”.

Astfel, persoanele interesate au posibilitatea să transmită lucrarea pînă pe 11 septembrie 2020 (inclusiv). În acest context, Banca Națională încurajează toți cetățenii care au atins vîrsta de 18 ani, precum și persoanele juridice să își exprime viziunea grafică asupra viitoarei monede pentru a realiza o piesă monetară distinctă de o valoare estetică, ideatică și de sensibilizare sufletească.

Criteriile de bază pentru selectarea conceptelor se referă la originalitate, creativitate și coerența elementelor de design, astfel încît să fie posibilă executarea acestora pe suprafața monedei. Fiecare participant va putea prezenta un singur concept, fiind obligat să respecte drepturile de autor și cele conexe.


Prin participare, autorul conceptului își exprimă acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Conceptele de design vor fi examinate de către o comisie creată de BNM, care își rezervă dreptul de a le utiliza la elaborarea design-ului final. Participanții vor transmite lucrările și o scurtă informație biografică la poșta electronică consultare@bnm.md , cu specificarea „Concept pentru moneda dedicată medicilor”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load