Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Șeful „Telefilm-Chișinău”, cu acuzații grave în adresa directorului general al Teleradio Moldova

23 mai. 07:15   Societate
4034 0

Șeful „Telefilm-Chișinău”, Mircea Surdu, a venit cu acuzații grave în adresa directorului general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu.

În cadrul ședinței Consiliului de Supraveghere şi Dezvoltare al TRM, Mircea Surdu a prezentat un raport și a declarat că este supus persecuțiilor din partea directorului general al companiei.

„Directorul general al companiei, eu consider că ne hărțuiește, hărțuiește Telefilm-Chișinău, pot proba aceste lucruri. Nu mi-ar sta bine mie, celui care s-a judecat în 2002 la Strasbourg pentru libertățile presei, să tac.”, a precizat Mircea Surdu.

Totodată, Mircea Surdu a mai declarat că directorul general al TRM nu îi răspunde luni în șir la demersuri. Angajații Telefilm sunt discriminați în salarizare, iar de la 1 iunie, acesta vrea să reducă și mai multe posturi de la Telefilm.

„Evaluarea nu a fost profesionist organizată. Se poate auzi că Telefilm-Chișinău lucrează foarte bine, dar Mircea Surdu foarte rău”, spune Mircea Surdu.


În replică, într-un comentariu pentru Newsmaker, Directorul general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu a declarat: „Nu primesc lecții de la unul care, atunci când era directorul televiziunii, primea indicații de la Vasile Botnari”.

9
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?