Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

S.A. Moldtelecom are un nou director interimar

2 ian. 13:40   Societate
3546 0

Viorel Motorniuc a fost prezentat astăzi colectivului întreprinderii S.A. Moldtelecom de către conducerea APP, anunță Noi.md

Victor Motorniuc a deținut funcția de consilier din cabinetul directorului general al Agenției Proprietății Publice, iar anterior a ocupat funcția de consilier economic al Primului Ministru în Guvernul Republicii Moldova.

În cadrul prezentării, directorul general al APP a menționat că experiența remarcabilă a noului administrator ar aduce o perspectivă vastă în noua sa funcție.

”Experiența sa vastă în management și cunoștințele aprofundate în domeniu ne asigură că tranziția va fi una fluidă și că Moldtelecom va continua să prospere și să evolueze. Îi urăm succes în noua sa responsabilitate și ne exprimăm întreaga încredere. Mulțumim pentru acceptarea acestei provocări, oricât ar fi durata ei, mizăm pe lucru în echipă”, - a conchis Roman Cojuhari.

Candidatura domnului Victor Motorniuc a fost înaintată în cadrul ședinței consiliului de administrație și aprobată unanim de către membrii acestuia, la finele lunii decembrie 2023.


De notat că APP deține pachetul integral de acțiuni din capitalul social al întreprinderii.

Menționăm, la data de 29.12.2023, a încetat mandatul lui Alexandru Ciubuc în calitate de director general al S.A. Moldtelecom, în urma aprobării cererii de demisie de către Consiliul Societății.

2
0
1
1
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?