COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7846

Revenco despre, oamenii lui Cavcaliuc

30 noi. 2021,, 12:46   Societate
4327 1

În Ministerul Afacerilor Interne (MAI) încă activează oamenii din anturajul fostului șef al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, vizat în dosarul Direcției nr. 5, care se ocupa de filarea jurnaliștilor și politicienilor. Despre aceasta a declarat ministra Ana Revenco, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”, de la TV8, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

„Oamenii lui Cavcaliuc mai sînt în sistem și mai au influență. În special, aceasta se resimte prin modul în care sînt boicotate activitățile și sarcinile, indicațiile nu sînt realizate corespunzător. sînt multiplicate multe falsuri, care demotivează tinerii, polițiștii onești. sînt cei care se bravează cu faptul că dacă nu au zburat pînă acum, înseamnă că nu sînt vizați, înseamnă că au mînă liberă de a continua”, a declarat ministra.

„Oamenii lui Cavcaliuc mai sînt în sistem și mai au influență. În special, aceasta se resimte prin modul în care sînt boicotate activitățile și sarcinile, indicațiile nu sînt realizate corespunzător. sînt multiplicate multe falsuri, care demotivează tinerii, polițiștii onești. sînt cei care se bravează cu faptul că dacă nu au zburat pînă acum, înseamnă că nu sînt vizați, înseamnă că au mînă liberă de a continua”, a declarat ministra,

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X