Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Regizor român: Nu cred ca a fost judecat corect, este un pacifist

24 aug. 2023,, 13:15   Societate
3660 0

Regizorul român Dan Chișu a vorbit într-o postare pe Facebook despre Goran Bregovic, artistul căruia nu i s-a permis să intre în Republica Moldova pentru a participa la un eveniment din motiv că ar sprijini războiul din Ucraina.

" Am să încep prin a face o precizare. Îl cunosc personal pe Goran de peste 25 de ani. Am fost la el acasă în Belgrad și la Paris, de peste 5 ori pe vremea când compunea muzică pentru filmul Ursul. Am făcut împreună peste 90 de concerte/spectacole în România.( 5 turnee naționale cu peste 10 orașe și o dubla stagiune de cîte 7 spectacole cu "Carmen cu happy end" și încă 4-5 spectacole uriașe cu trupa mare de 40 de persoane la Sala Platului, transmite mybusiness.md.

Artiștii erau adunați din toata zona balcanică (Bulgaria, Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Serbia, Croația ) și știu asta pentru că pe vremea aia nu toți intrau fără viză în România. Am fost singurul român (invitat de el) la ambasada Franței din Belgrad când a fost făcut "chevalier des arts et des lettres". Oare pot sa spun ca îl cunosc?

Dorea cu orice preț să includă în albumul "Champagne for Gypsies și o piesa din România. Poate nu îl cunosc așa de bine și m-am înșelat în ceea ce-l privește pe Goran. Dar din toate momentele lui de sinceritate și atitudinea fata de război, mai ales ca a fost profund afectat datorita amestecului religios din familia lui, NU CRED ca a fost judecat corect.

Poate nu îl cunosc așa de bine și m-am înșelat în ceea ce-l privește pe Goran. Dar din toate momentele lui de sinceritate și atitudinea față de război, mai ales ca a fost profund afectat datorită amestecului religios din familia lui, NU CRED ca a fost judecat corect", a scris Dan Chișu.

20
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?