X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Un scurtmetraj din Moldova va avea premiera în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Shanghai

30 mai. 11:00   Societate
2591 0

Rezultatele remarcabile și talentul cineaștilor din Moldova ne alimentează tot mai mult încrederea și optimismul legate de dezvoltarea domeniului cinematografiei din R. Moldova.

Astfel, scurtmetrajul „Loc sub soare”, în regia lui Vlad Bolgarin, o producție VOLT cinematography, realizată cu susținerea financiară a CNC, va avea premiera internațională în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Shanghai (China), la secțiunea competitivă Live Action Short Film. notează Noi.md.

Evenimentul va avea loc în perioada 14-23 iunie, la Shanghai, și este unul dintre festivalurile de clasa A, acredidate de FIAPF (Federația Internațională a Asociațiilor de Producători de Film).

Fiind unul dintre cele mai mari festivaluri de film din Asia, SIFF pune un accent deosebit pe descoperirea de noi talente și promovarea unei culturi cinematografice internaționale, cuprinzînd o varietate de categorii de nominalizări care evidențiază diferite aspecte ale producției de film, cum ar fi scurtmetraje și lungmetraje de ficțiune, documentare și animație.

2
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав