Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4052

Redacția Noi.md îți urează un an nou mai bun

1 ian. 00:00   Societate
3057 0

Dragi cititori și cetățeni, cu recunoștință și entuziasm privim în urmă la anul 2023 și anticipăm cu bucurie aventura ce ne așteaptă în anul care vine.

În numele portalului informațional Noi.md, vă transmitem cele mai călduroase urări de bine în 2024!

Anul 2023 a fost un an plin de provocări și oportunități, iar datorită sprijinului și interesului vostru constant, am reușit să vă aducem cele mai importante și veridice informații.

Sperăm ca Noul An să vă aducă sănătate, fericire, pace și prosperitate. Să vă îndepliniți toate dorințele și să reușiți în tot ceea ce vă propuneți. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și că ne permiteți să vă ținem la curent cu știrile importante.

Ne-am angajat să vă păstrăm la curent cu evenimentele din Republica Moldova și din întreaga lume, și vom continua să facem acest lucru în anul care vine.


A fost un an în care aproape 8 milioane de vizitatori unici ne-au citit știrile și ne-au adus în topul celor mai citite portaluri de știri din Moldova.

Totodată, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe rețelele sociale în Telegram, Facebook și Viber.

Micuței noastre țări îi dorim un 2024 cît mai bun. Să fii puternică și prosperă, dragă Moldovă.

Să trăiești, să înflorești, ca un măr, ca un păr, ca un fir de trandafir! La anul și la mulți ani, dulce plai moldovenesc!

Cu drag, Echipa Noi.md

9
1
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?