COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Procurorul general interimar a avut o întrevedere cu delegația Coraportorilor APCE

15 oct. 10:36   Societate
1185 0

Procurorul General interimar Dumitru Robu a avut o întrevedere cu delegația Coraportorilor Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, aflați într-o vizită de documentare la Chișinău

În cadrul întrevederii s-a discutat despre viziunile actualei conduceri a Procuraturii Generale asupra dezvoltării capacităților instituției în domeniul investigării cazurilor de corupției.

În cadrul discuțiilor Procurorul General interimar a reiterat despre determinarea actualei conduceri a instituției în combaterea corupției și asigurarea integrității instituționale, inclusiv în cadrul sistemului Procuraturii.

Subsecvent, s-a menționat, că Procuratura își va orienta activitatea în vederea asigurării unor investigații eficiente pe fiecare caz, dar și către respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanelor.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X