X 
Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Procurorii vor cere mîine prelungirea mandatului de arest pe numele lui Morari

12 ian. 2020,, 18:49   Societate
4286 1

Procurorii i-au înaintat aseară ordonanța de învinuire lui Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție (PA), suspendat din funcție, care se află în arest pentru un termen de 72 de ore, în izolatorul Direcției de Poliția a municipiului Chișinău din după-amiaza zilei de vineri, cînd a fost reținut într-un dosar intentat pentru abuz de serviciu și fals în acte publice.

Mîine, la ora 15:00, expiră termenul de 72 de ore pentru care Morari a fost plasat în izolatorul Poliției capitalei și procurorii urmează să ceară în ședință instanței de judecată aplicare măsurii de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanților Procuraturii Generale, Viorel Morari este bănuit că, în martie 2017, a primit de la Vladimir Plahotniuc, fostul președinte al Partidului Democrat (PDM), o plîngere pe care a înregistrat-o contrar cerinţelor legale, pornind un proces penal şi, ulterior, un dosar penal. Acesta ar mai fi falsificat în cauza penală mai multe acte procesuale, din spusele procurorilor, scrie noi.md cu referire la tv8.md.

Viorel Morari nu-și recunoaște vina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав