TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Procurorii vor cere mîine prelungirea mandatului de arest pe numele lui Morari

Procurorii i-au înaintat aseară ordonanța de învinuire lui Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție (PA), suspendat din funcție, care se află în arest pentru un termen de 72 de ore, în izolatorul Direcției de Poliția a municipiului Chișinău din după-amiaza zilei de vineri, cînd a fost reținut într-un dosar intentat pentru abuz de serviciu și fals în acte publice.

Mîine, la ora 15:00, expiră termenul de 72 de ore pentru care Morari a fost plasat în izolatorul Poliției capitalei și procurorii urmează să ceară în ședință instanței de judecată aplicare măsurii de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanților Procuraturii Generale, Viorel Morari este bănuit că, în martie 2017, a primit de la Vladimir Plahotniuc, fostul președinte al Partidului Democrat (PDM), o plîngere pe care a înregistrat-o contrar cerinţelor legale, pornind un proces penal şi, ulterior, un dosar penal. Acesta ar mai fi falsificat în cauza penală mai multe acte procesuale, din spusele procurorilor, scrie noi.md cu referire la tv8.md.

Viorel Morari nu-și recunoaște vina.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load