Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Postul șefului Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului rămîne vacant

27 feb. 11:28   Societate
1079 0

Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării (MDED) din Republica Moldova a anunțat lansarea unui concurs pentru ocuparea postului de șef al Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA).

Acest concurs vine la aproape două luni după demisia fostului șef, Dumitru Pîntea. Ministerul invită candidații interesați să își depună aplicațiile pentru acest rol important. T

ermenul limită pentru înscrierea în concurs este miercuri, 13 martie 2024, până la ora 16:00, transmite Noi.md.

Această mișcare subliniază eforturile ministerului de a promova dezvoltarea antreprenoriatului în cadrul economiei naționale.

Condițiile de participare la concurs:


1) deține cetățenia Republicii Moldova;

2) posedă limba de stat şi o limbă de circulație internațională (nivel B2);

3) în ultimii 10 /zece/ ani, are experiență de cel puțin trei ani în funcții cu atribuții din domeniul financiar, al analizei economico-financiare, al evaluării și managementului de risc, al implementării de proiecte economice, al managementului;

4) are studii superioare economice;

5) are o reputație bună – dacă totalitatea informațiilor oficiale despre aceasta confirmă profesionalismul, onestitatea, integritatea și posedarea altor calități care dovedesc că această persoană va activa în conformitate cu actele normative și nu va acționa în periclitarea siguranței și credibilității IP ODA. La evaluarea reputației se va ține cont, cel puțin, dacă persoana nu se află sub urmărire penală, nu are calitatea de inculpat, nu are antecedente penale, nu există probe care ar demonstra că în ultimii cinci ani persoana a purtat răspundere pentru infracțiuni economice, evaziune fiscală și escrocherii.

Mai multe informații AICI

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?