Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Cine va fi noul director al Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului

2 apr. 14:27   Economie
2444 0

Vadim Codreanu a cîștigat concursul pentru funcția de director la Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului.

Despre acest lucru a anunțat viceprim-ministrul, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba.

Potrivit acestuia, Vadim Codreanu are o experiență vastă în sectorul privat, dar și în instituțiile statului.

Este profesionist în dezvoltarea afacerilor. A lucrat cu Purcari, a fost expert pentru USAID și pentru Comisia Europeană în dezvoltarea antreprenoriatului și agrobusiness, a lucrat cu Asociația Moldova Fruct, are experiență în domeniul financiar. Are studii economice și acum face MBA la Viena.

”Guvernul Construiește afaceri, iar ODA are nevoie de viziune și o atitudine cât mai pro-business, pentru a continua și a avansa reforma demarată anterior. Împreună o să impulsionăm programele existente și o să elaborăm noi produse pentru a susține antreprenorii. Întreprinderile Mici și Mijlocii, antreprenorii noștri cu care ne mândrim, trebuie să știe că au în ODA un partener de afaceri și un suport”, a scris Dumitru Alaiba pe pagina sa de socializare.


Acesta i-a urat lui Vadim Codreanu mult succes în funcția de director ODA.

Fostul director al ODA, Dumitru Pîntea, a plecat din funcție la 1 ianuarie 2024, după ce a demisionat din proprie inițiativă.

La 27 februarie, Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea postului vacant de director al ODA. La acesta au fost admise 7 persoane din cele 13 care s-au înscris. În etapa finală a concursului au ajuns 3 persoane care au fost admise la interviul final: Vadim Codreanu; Andrei Creangă; Olga Popa.

1
2
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?