Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Poliția, dusă pe piste greșite, în cazul dispariției fetei de la Orhei

24 apr. 09:31   Societate
4600 0

Căutările fetei care a fost înmormîntată ieri, 23 aprilie au durat tocmai opt zile, din cauză că poliția a fost dusă pe piste greșite.

Asta a declarat șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, care afirmă că investigațiile au început a doua zi după dispariție, cînd iubitul tinerei a mers la poliție, notează Noi.md cu referire la tv8.

„Imediat ce ne-au fost oferite în baza acțiunilor procesuale, deoarece nimeni nu poate să-ți ofere și nu vrea să ofere mai ales în Orhei foarte simplu, că toți nu știu de ce au temerea. Deci în momentul cînd au fost actele procesuale și am mers, le-am ridicat imediat. Nu au fost ridicate doar camerele video de la acea stație, au fost ridicate imaginile video din întreg orașul Orhei, deoarece în anumite situații am fost duși pe piste eronate acolo”.

Viorel Cernăuțeanu nu a oferit alte detalii. Doar că investigațiile continuă și că cei care au tergiversat acțiunile poliției vor fi documentați și chiar trași la răspundere, dacă este cazul.

Acum se investighează mai multe versiuni, iar bărbatul de 45 de ani este deocamdată singurul suspect. Acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile în penitenciar.


Procurorul general interimar a declarat pcă încă nu este finalizată constatarea medicului legist, dar și că mîine, 25 aprilie, bărbatului urmează să-i fie atribuit statul de bănuit pentru uciderea intenționată a unei femei însărcinate. El riscă să-și petreacă după gratii toată viață.5
1
3
4
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?