COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Podul care leagă Stăuceniul de Cricova stă să se prăbușească

Podul care leagă Stăuceniul de Cricova stă să se prăbușească

Podul care leagă Stăuceniul de Cricova este pe cale să pice. Unul dintre piloni abia de-i menține greutatea, iar oamenii reclamă un real pericol pentru viață.

Pe de altă parte, reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor spun că podul a fost supus expertizării și starea lui tehnică este satisfăcătoare. La fața locului s-a deplasat echipa JurnalTV de filmare, transmite Știri.md.

În imediată apropiere, muncitorii plombau găurile pe podul de pe traseul M5. I-am întrebat dacă urmează să reconstruiască și podul din nodul rutier, care face legătura dintre Stăuceni şi Cricova.


Oamenii sînt de acord că podul are nevoie de reconstrucție. Aceștia spun că au expediat și fotografii Administrației de Stat a Drumurilor.

Drumarii au astupat gropile de pe podul traseului M5 și au plecat, doar multe au rămas cum erau și pînă la intervenție.

Reprezentantul Administrație de Stat a Drumurilor, Sergiu Galușca, spune că starea podului Stăuceni-Cricova este una ”satisfăcătoare”.

Din totalul de 865 de poduri naționale, în proces de reparație și reconstrucție sînt 13.

Adițional, din surse de finanțare externă sînt în proces de reparație sau la etapa de inițiere a lucrărilor 52 de poduri, din cadrul proiectelor de reabilitare a drumurilor naționale.

Durata de executare este multianuală, în funcție de complexitatea și lungimea traseelor contractate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load