TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Peste 10 mii de persoane au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

În punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 10 117 traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 5 789 traversări persoane, dintre care 4 300 treceri la frontiera moldo-română, 964 treceri la frontiera cu Ucraina și 525 treceri aeriene.

Au fost supuse screeningului 10 117 persoane și completate 963 fișe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei de stat nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19 (febră, rinoree, tuse seacă).

Șase persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice (art.76' al CC al RM).

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 65 de apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Rezultatele patrulărilor în locurile publice la Chișinău, în vederea asigurării respectării măsurilor antiCovid și ordinii publice:


Cinci persoane documentate pentru „Nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice”.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Sondaj Toate

load