Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Pentru un concert extraordinar și o muzică bună, vremea rea nu este o piedică

19 iun. 2023,, 12:05   Societate
4989 0

Pe 18 iunie, la Teatrul Verde a avut loc cu mare succes un concert extraordinar al celebrului naist și compozitor, Artistului poporului Moldovei, Constantin Moscovici, și al Crazy Orchestra, iar desfășurarea acestuia nu a putut fi împiedicată nici de ploaia rapidă de vară.

Un proiect unic creat de Constantin Moscovici combină compozițiile rock interpretate la nai, împreună cu Crazy Orchestra.

În pofida vremii nefavorabile, mulțimea de spectatori adunați la acest eveniment unic nu a plecat, dar a continuat să se bucure de muzica preferată, simofoniile rock interpretate de marii artiști.

Ploaia a început simbolic pe muzica hit-ului Metallica "Nothing Else Matters". Pe fețele publicului se vedeau zîmbete și fericire copilărească.

Pentru public au răsunat la nai cele mai bune hituri ale legendarelor trupe rock The Beatles, AC/DC, Deep Purple, The Eagles, Kiss, The Animals, Queen, Scorpions și altele.


"Ploaia a demonstrat cît de mult oamenii apreciază tot ce fac eu, nimeni nu a plecat și au fost alături!",- a scris Constantin Moscovici după concert.

Concertul a avut loc cu sprijinul DAAC-Hermes, sponsorul evenimentului Jaguar și Land Rover.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?