Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Opinie: "Nici unul dintre strigători nu este în stare să conducă"

28 dec. 2020,, 13:00   Societate
16416 9

După cum se dovedește, nici unul dintre strigătorii din partidele PAS și DA nu este în stare să conducă, pentru că ei nu doresc să-și asume responsabilitatea pentru aceasta, să lucreze cu adevărat și să rezolve problemele, iar singurul lucru pe care acești oameni știu să-l facă este să strige "în jur sînt doar dușmani!"

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de pe rețeaua socială de arhitectul, membru consiliului de urbanism din Chișinău, Denis Nedeoglo, comentînd știrea despre faptul că deputatul PAS Sergiu Litvinenco a numit refuzul prim-ministrului și a unor miniștri de a asigura executarea temporară a funcțiilor după 31 decembrie drept "diversiune împotriva statului și a cetățenilor săi", relatează Noi.md.

"Acesta nici măcar nu este un Circ. E shapito. Pentru început, PASDA se rupe la putere, cerînd președintelui și guvernului să plece. Președintele a fost înlocuit. Guvernul a plecat. Conduceți, PASDA! Instituiți-vă guvernul! Președintele e al vostru! Și apoi se dovedește că nimeni dintre cei care strigă nu poate conduce! Pentru că trebuie să porți răspunderea pentru cum conduci! Și începe shapito... În panică, cei care au cerut să fie lăsați să conducă încep să ceară guvernului să revină! Slusari, stăpînul tractoriștilor, unde ești? Răsuflecă-ți mînicile și înainte! La treabă! La cărat saci! Salvează-ți patria! Litvinenco, nu te mai plînge! Munca nu se va face singură! N-o să ridici lopata cu limba! Cele mai grave temeri sunt confirmate. Singurul lucru pe care acești oameni știu e să țipe "împrejur sînt doar dușmani!" Oameni buni, în afară de strigătele din tufișuri, trebuie să mai puteți lucra cu adevărat și să rezolvați problemele. Această abilitate vă lipsește în totalitate. Iarăși cade totul pe spatele cetățenilor", a spus Denis Nedeoglo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?