X 
Arşiţa stiri: 176
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Oaspeți neașteptați au fost descoperiți aseară la vamă

16 feb. 15:38   Societate
3244 0

Noaptea trecută au fost înregistrate trei treceri ilegale a frontierei moldo-ucrainene, în regiunea de est a Republicii Moldova, soldate cu documentarea a 10 cetățeni străini.

Primul incident a avut loc în zona responsabilității SPF Volintiri, unde polițiștii de frontieră, aflați în misiune de supraveghere a frontierei, au identificat un bărbat care a ajuns fraudulos în R. Moldova, transmite Noi.md.

Pe sectorul aferent SPF Tudora, polițiștii de frontieră în comun cu ofițerii FRONTEX au surprins opt persoane, care înaintau pe jos dinspre linia de frontieră către localitatea Tudora. În același timp, pe traseul R-30, a fost identificat un vehicul care aștepta aceste persoane.

Un alt străin a fost descoperit în apropierea liniei de frontieră moldo-ucraineană, în zona de responsabilitate a SPF Tocuz. Cetățeanul a recunoscut că în mod clandestin a traversat granița.

La audieri a fost stabilit că cei zece străini, identificați ca cetățeni ucraineni, au fost ajutați de intermediari contra sumei de 3000 de dolari fiecare pentru a ajunge pe teritoriul Moldovei. Toți sînt solicitanți de azil în R. Moldova.


Investigațiile în aceste cazuri sînt în desfășurare.

3
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав