X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

O fotografie, luată de tornadă, a revenit la stăpîna sa după 16 ani

21 feb. 04:00   Societate
1847 0

O tornadă puternică, cu o viteză a vîntului de 330 km/h, a atacat statul Iowa în 2008. H. Tompkins și-a pierdut casa și aproape toate bunurile.

De asemenea, ea a rămas foarte întristată deoarece, din cauza calamității, a pierdut o fotografie de nuntă a bunicilor ei, care s-au căsătorit în 1942, relatează The Washington Post.

Tompkins își pierduse speranța de a o mai găsi, dar în ianuarie a văzut pe rețelele de socializare un anunț al primăriei din Parkersberg, care se află la 60 de kilometri de casa ei. Acolo era postată anume acea fotografie cu o adresare către potențialii stăpîni.


După cum s-a dovedit, imaginea a fost găsită în timpul îndepărtării molozului și trimisă la centrul de obiecte pierdute din Parkersberg. Acolo erau duse obiectele găsite după uragan. Apoi fotografia a fost pierdută, iar angajații primăriei au dat peste ea abia în luna ianuarie a acestui an.
Proprietara a declarat că starea fotografiei este excelentă, în ciuda calvarului prin care a trecut. Femeia este foarte fericită că a recuperat relicva de familie.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?