X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1455

Furtunile și vijeliile au avariat case și culturi în Polonia

20 iun. 15:16   Externe
2244 0

În Polonia, în noaptea de 20 iunie, furtunile însoțite de vînturi violente au provocat pagube însemnate - sute de case s-au ales cu acoperișurile avariate, sute de copaci rupți și cel puțin două incendii provocate de fulgere.

Furtunile au avut loc în aproape toată țara, cele mai multe pagube au fost provocate în voivodatele din sud, în special în Voievodatul Silezia.

Salvatorii au efectuat peste 2.500 de deplasări pentru a ajuta la depășirea consecințelor furtunii, jumătate dintre acestea în Voievodatul Silezia.

Acolo s-au înregistrat cel puțin 145 de acoperișuri avariate ale locuințelor și spațiilor comerciale, în special în orașul Przczyna și în satele de lîngă Rybnik, transmite Noi.md cu referire la eurointegration.

În voievodatul Lubelskie au fost raportate două incendii provocate de fulgere - într-o stație de transformare și într-un copac.


Voievodatul Podkarpackie, care se învecinează cu Ucraina, a fost de asemenea afectat, și acolo au fost rupți copaci, linii electrice și deteriorate acoperișuri, dar pagubele au fost mai puțin extinse.

Nu au fost raportate decese sau răniți.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав