COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O artistă din Moldova a pictat un mural pe o clădire din Franţa (FOTO)

O artistă din Moldova a pictat un mural pe o clădire din Franţa (FOTO)

La începutul lunii iunie, artista, iZZY iZVNE, a reprezentat Republica Moldova la Festivalul Internațional de picturi murale „Grenoble Street Art Fest” din Franța.

Tînăra a pictat un mural, în stilul propriu, pe peretele unei clădiri de 7 etaje. Lucrările asupra picturii au durat 6 zile, timp în care Inna Jeleascova, alias iZZY iZVNE, a demonstrat de nenumărate ori că arta și imaginația merg mînă de mînă în orice colț al lumii, iar dragostea și dăruirea față de munca depusă sînt doi piloni care fortifică imaginea și creează o atmosferă rebelă.

Lucrările asupra picturii au durat 6 zile, timp în care Inna Jeleascova, alias iZZY iZVNE, a demonstrat de nenumărate ori că arta și imaginația merg mînă de mînă în orice colț al lumii, iar dragostea și dăruirea față de munca depusă sînt doi piloni care fortifică imaginea și creează o atmosferă rebelă.


Anterior, tînăra a realizat o pictură murală pe un zid din Suedia, în cadrul festivalului de artă din orașul Örebro, despre care susține că este cel mai mare mural, pe care l-a realizat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load