X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Noi rețineri în dosarul Bismobil Kitchen

28 ian. 09:45   Societate
2390 0

Noi rețineri în dosarul Bismobil Kitchen. După ore bune de percheziții, două persoane ieșind din sediul central al companiei însoțite de procurori, transmite tv8.md.

Oamenii legii duceau cu ei și mai multe seturi de acte. Aceștia au refuzat să facă declarații și au promis că vor oferi mai multe detalii cel tîrziu mîine.

Bărbat și o femeie, cel mai probabil, angajați ai companiei au ieșit din sediul Bismobil Kitchen și urcați în mașina procurorilor.

Ulterior, șeful de la PCCOCS, Victor Furtună, a confirmat că astăzi, pe lîngă percheziții, au avut loc și rețineri în dosarul respectiv. Acesta a refuzat să spună însă cîte persoane au fost reținute.

În imaginile video se poate vedea că oamenii legii ies din clădire cu multe hîrtii. Aceștia au evitat să facă declarații.


Perchezițiile au durat aproximativ cinci ore. Dacă procurorii au promis să ofere mai multe detalii mai tîrziu, avocatul Bismobil a refuzat să comenteze.

Acesta doar a făcut trimitere la declarația de ieri, cînd a afirmat că e vorba de un scenariu care urmărește falimentarea afacerii lui Mihail Șaran.

Între timp, la sediul companiei continuă să vină oameni, care speră să-și poată recupera banii plătiți pentru mobila de bucătărie comandată. Mulți din ei o așteaptă de luni bune:

„Eu am sunat, dar ei nu răspund. Au promis că vor reveni și că vor clarifica totul. Asta a fost acum o săptămînă. Bucătăria trebuia să fie gata încă în noiembrie, noi am comandată cu vreo două luni mai înainte”.

Au fost și oameni care nu știau nici cu spatele ce se întîmplă. Aceștia au venit să comande mobilă.

Reamintim că PCCOCS a deschis pe numele lui Mihail Șaran, directorul firmei, un dosar pentru escrocherie, acesta fiind suspectat că a cauzat prejudicii în proporții deosebit de mari.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?