Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1675

Noi.md și Radio Relax te provoacă să îți scoți amintirile din copilărie de la naftalină. Iar noi te premiem!

5 dec. 2022,, 14:37 (reactualizat 28 dec. 2022,, 10:18)   Societate
6958 0

În luna cadourilor și a sărbătorilor de iarnă, echipa Noi.md împreună cu radio Radio Relax te invită să te cufunzi în lumea amintirilor din copilărie.

Anul Nou este o sărbătoare magică pentru fiecare dintre noi. De sărbătorile de iarnă sînt legate cele mai frumoase și colorate amintiri din copilări, iar noi îți propunem să le scoți de la naftalină și să le împărtășești cu noi.

Noi.md împreună cu Radio Relax, lansează un concurs iernatic în care te îndeamnă să ne povestești cele mai colorate amintiri din copilărie legate de sărbătorile de anul nou.

La data de 14 ianuarie atît Noi.md, cît și Radio Relax va face publică lista cîștigătorilor.

10 cele mai apreciate istorii publicate pe Noi.md vor fi răsplătiți cu un beauty box de la Viorica Cosmetic.


Important! Cadoul poate fi ridicat doar în Chișinău, în sectorul Sculeni, într-o perioadă prestabilită în regulamentul concursului.

Ce trebuie să faci:

Cîștigători vor fi aleși și din rîndul ascultătorilor Radio Relax, care vor expedia istorioarele echipe celui mai ascultat post de radio din țară. Detalii poți afla pe unda Radio Relax: Chișinău - 94.9 FM, Bălți - 90.5 FM. Cîștigătorii vor avea parte de un premiu special.

Dacă doriți să rămîneți anonimi, noi promitem că vom păstra numele în secret, important este să nu uitați să indicați acest lucru în scrisoare.

Important! În scrisoarea expediată la adresa redacție te îndemnăm să indici adresa ta de email sau un telefon de contact, pentru a putea lua legătura cu tine în cazul în care ve-i fi desemnat cîștigător!

Să fim nostalgici împreună!

9
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий