Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Nicolae Eșanu: ”Membrii CSP nu merită funcția pe care o au”

29 feb. 08:44   Societate
3600 0

Juristul Nicolae Eșanu, spune că în condițiile în care concursul pentru ocuparea funcției de procuror general a fost anulat, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) ar trebui să vină cu mai multe răspunsuri, iar dacă nu a analizat decizia care a luat-o atunci membrii nu își merită funcțiile care le dețin.

”Sper că membrilor CSP le-a trecut prin cap și ideea că oricît de legală nu ar fi anularea (am impresia ca nu este, dar asta nu este cel mai important) concursului, cel care va fi selectat în cadrul următorului concurs, chiar dacă va fi cel mai bun candidat din lume, va avea un grad de credibilitate extrem de redus. Dacă însă nu au analizat și acest aspect nu prea cred că merita funcția pe care o au”, a scris Eșanu într-o postare pe pagina sa de facebook.

Reamintim că ieri CSP a anulat concursul pentru funcția de Procuror General.

Tot ieri, fostul procuror general al Moldovei, Alexandr Stoianoglo, a fost achitat în dosarul în care era acuzat de abuz în serviciu. Într-o primă declarație acesta a spus că decizia era previzibilă și că dosarul a fost creat din motive politice, fără dovezi care să susțină acuzațiile.

25
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?