Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 493

Natalia Morari a acționat în judecată TV8

18 oct. 2021,, 15:41   Societate
3369 0

Asociația Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, informează despre faptul că a fost acționată în judecată de fosta membră a Asociației, Natalia Morari, care dorește să fie restabilită în calitate de membră, transmite Noi.md cu referire la replicamedia.md.

Pe 20 septembrie, urmare a unei discuții interne, Natalia Morari a semnat o cerere de retragere din Asociație, începînd cu data de 30 septembrie.

Ulterior, peste o săptămînă, pe 27 septembrie, Natalia Morari s-a răzgîndit și a informat despre retragerea cererii din 20 septembrie.

„Natalia Morari pretinde că ar fi scris cererea de retragere din Asociație în condiții de presiune psihologică și șantaj. Membrii Asociației MA și conducerea TV8 resping categoric aceste acuzații, pe care le califică drept false și calomnioase. Menționăm că cererea de retragere a fost acceptată de Adunarea Generală Extraordinară a Asociației, în contextul prevederilor Statutului Asociației Media Alternativă, care stabilesc că „membrii Asociației au obligația de a se abține de la desfălurarea activităților care sînt contrare valorilor și principiilor de activitate ale asociației, manifestate inclusiv prin declarații publice””, se arată în declarația TV8.

„Dăm asigurări că vom lua toate măsurile necesare pentru a proteja valorile și misiunea asumată de postul TV8. Le exprimăm recunoștință publicului, partenerilor și donatorilor noștri pentru susținerea continuă a activității echipei noastre”, mai declară reprezentanții televiziunii.


Declaratie by Irina Miron

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X