AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 51
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Modificările propuse la Legea cu privire la avocatură, criticate de Chicu

17 ian. 12:36   Societate
1923

Fostul premier, Ion Chicu, a publicat un amendament semnat de președinta Comisiei Juridice, Olesea Stamate, prin care se cere modificarea legii cu privire la avocatură.

Chicu afirmă că proiectul este unul de „limitare a drepturilor și libertăților în activitatea avocaților”, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„După proiectul anticonstituțional de corupere a Curții Constituționale prin dublarea salariilor de zeci de mii de lei, Olesea Stamate vine cu un proiect și mai scandalos - de limitare a drepturilor și libertăților în activitatea avocaților.

Dorința perfidă a acestei guvernări criminale de a institui dictatura și fărădelegea în Republica Moldova trebuie curmată, iar Maia Sandu și gruparea sa de coțcari analfabeți trebuie impuși să respecte Constituția și legile țării.

Exprimăm susținerea totală a poziției avocaților din Republica Moldova, care consideră acest derapaj antidemocratic al autorităților unul inacceptabil și de condamnat.


Jos mîinile de pe justiție! Jos dictatura analfabeților susținuți de străini”, a scris Chicu pe rețele.

5

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав