Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Mitropolitul Vladimir a suferit o intervenție chirurgicală

21 mar. 11:45   Societate
2537 0

ÎPS Mitropolit Vladimir, a trecut cu succes printr-o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală, anunță Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, citat de Noi.md

Operația a avut loc într-o clinică specializată din orașul Moscova, Federația Rusă, iar starea de sănătate a ÎPS Vladimir este în continuare monitorizată îndeaproape.

"În data de 20 martie, Întîistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală într-o clinică specializată din orașul Moscova, Federația Rusă. Ne bucurăm să vă informăm că operația a fost efectuată cu succes, iar starea sa de sănătate este în curs de monitorizare.

În acest moment, ÎPS Mitropolit Vladimir dorește să transmită sincere mulțumiri celor care s-au rugat pentru sănătatea sa în această perioadă dificilă. În ciuda împrejurărilor, Întîistătătorul nostru rămîne plin de credință și speranță, simțindu-se susținut de rugăciunile și gîndurile bune ale clerului și credincioșilor.

Din patul de spital, ÎPS Vladimir dorește să transmită părintești binecuvîntări tuturor fiilor și fiicelor Bisericii Ortodoxe din Moldova. El apreciază profund sprijinul și solidaritatea manifestate în aceste momente deloc ușoare.


În continuare, vă îndemnăm să rămînem uniți în rugăciune pentru însănătoșirea grabnică a Întîistătătorului nostru, ÎPS Mitropolit Vladimir. Fie ca rugăciunile noastre comune pentru Vlădica Vladimir să fie primite de Dumnezeu în această perioadă plină de provocări. Să ne rugăm împreună pentru sănătatea și puterea sa de a depăși această încercare cu tărie și credință", menționează sursa citată.

31
1
1
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?