X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Mitropolitul Vladimir a sfințit pasca și cozonacii la cel mai mare combinat de panificație din țară

30 apr. 22:15   Societate
1826 0

În preajma sărbătorilor de Paști, cel mai mare combinat de panificație din țară și-a sfințit produsele care vor ajunge pe mesele moldovenilor.

Slujba a fost oficiată de către mitropolitul Moldovei, însoțit de un sobor de preoți. Astfel, produsele care au mirosul amintirilor din copilărie, pot fi procurate deja sfințite. În acest an, varietatea este mult mai mare, iar pe lîngă cele tradiționale, cumpărătorii se pot bucura și de produse exclusive, scrie tv8.md.

„Și anul acest avem posibilitatea, împreună cu dumneavoastră, în săptămîna patimilor, înainte de Învierea Mîntuitorului Hristos, să fim aici în rugăciune și să ne rugăm ca bunul Dumnezeu să trimită binecuvîntarea Sa cerească peste combinatul acesta care aduce bucurie în fiecare casă, adică cozonaci, păsculițe și multe altele, ceea ce înveselește sufletul și trupul omenesc în ziua Învierii Mîntuitorului Hristos”.

„Mii de păscuțe și cozonaci vor ajunge pe masa de sărbătoare deja sfințite. Le puteți găsi în cele mai mari magazine din țară, dar și la tîrgurile organizate în capitală. Pe cele deja sfințite le puteți recunoaște după acest stiker”.

În acest an, consumatorii își vor putea alege produsul preferat dintr-o varietate destul de mare, mai exact din 35 de tipuri de produse tradiționale de Paști.


„La întreprinderea noastră cuptoarele nu se mai răcesc, asta pentru ca să reușim să producem întreg asortimentul produselor pascale și să ajungem în fiecare casă, a fiecărui creștin”.

Tradițional, combinatul de panificație a pregătit păscuțe, cozonaci și rulade, toate din ingrediente naturale și cu diferite umpluturi. Iar pentru cei mai capricioși cumpărători a fost produs și panetone, după tehnologie italiană.

„Am elaborat un panetone cu umplutură din cacao și cremă de alune, dar și un desert, un chec cu umplutură de portocale. Sigur că am atins inimile cumpărătorilor noștri deoarece sînt produse solicitate, sînt produse care sper că vor ajunge pe mesele fiecărui cumpărător”.

În acest an, cel mai mare combinat de panificație din țară va scoate din cuptoare aproximativ 170 de tone de produse pascale. Prețurile acestora variază de la zece pînă la 225 de lei.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?