COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Medicii de la Spitalul Republican au nevoie de ajutor în lupta cu Covid – 19

Medicii de la Spitalul Republican au nevoie de ajutor în lupta cu Covid – 19

Medicii de la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” au nevoie de ajutor în lupta cu virusul Covid – 19.

În această situație, reprezentanții instituției medicale fac un apel către studenții de la Universitatea de Medicină și le cer să se implice, alături de ei, în prima linie, scrie tv8.md.

„În aceste clipe grele pentru societatea noastră, dar și pentru întreaga lume, avem nevoie mai mult ca niciodată de ajutor reciproc și susținere. Astfel, IMSP Spitalul Clinic Republican”Timofei Moșneaga” vine cu rugămintea către studenții USMF ”Nicolae Testemițanu” să acorde ajutor medicilor instituției în lupta cu COVID – 19. Solicităm respectuos, participarea Dvs în tratamentul pacienților infectați de noul tip de Coronavirus, activînd în prima linie și anume, în secțiile de Terapie Intensivă COVID a IMSP Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”, se arată într-un mesaj al Asociației Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova.

Studenții și rezidenții de la Mediciă care își doresc să muncească alături de doctori se pot adresa șefului Departamentului Anestezie și Terapie Intensivă, Alexandru Botizatu la numerele de telefon 069979555, 067734119 sau Asistentei șefe a spitalului, Valentina Saghin (069360804).

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load