X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4059

Primul erou al campaniei "Strop de Speranță. Împreună pentru Viață"

13 mar. 19:00   Societate
1745 0

Din 1992 și pînă în prezent este donator voluntar de sînge. Este vorba despre Oleg Guzun, șef serviciu Protectie civilă, securitatea muncii și obiectului din cadrul IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”. Acesta este primul erou al campaniei "Strop de Speranță. Împreună pentru Viață".

Oleg Guzun spune că de zeci de ani donează sînge regulat și este și participant fidel la evenimentele de donare desfășurate în cadrul SCR, notează Noi.md.

”Acesta nu este doar un act caritabil, ci și o expresie a solidarității umane. Este un angajament față de binele colectiv. Este incredibil să vezi cît de mult poate însemna gestul tău pentru cineva aflat în suferință.

Nu există o acțiune prea mică atunci cînd este vorba de salvarea de vieți. Fie că sînteți la început de drum sau donați sistematic, fiecare donator contează și face o diferență semnificativă în viața cuiva”.

Doritorii pot veni în data de 21 martie la IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” ca alături de echipa spitalului să depună un efort comun pentru a dărui speranță celor aflați în nevoie.


IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” este instituția care consumă cel mai mare volum de produse sanguine, dat fiind faptul că aici se tratează cei mai gravi pacienți din întreaga țară, iar intervențiile chirurgicale sînt de o complexitate majoră. Zilnic, este nevoie de peste 100 de pungi cu produse sanguine.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?