Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Mașkov: "SUA este un loc destul de singuratic"

7 noi. 2021,, 10:00   Societate
3034 0

În America sînt mulți proști și poți împrumuta de la SUA numai lucruri bune - tehnologie, cunoștințe științifice și utile.

Această opinie a fost exprimată de actorul rus Vladimir Mașkov într-un interviu acordat prezentatoarei canalului YouTube, Nadejda Streleț, în care, printre altele, a fost discutată atitudinea actorului față de America.

Vladimir Mașkov a recunoscut că America nu este spațiul său și a plecat la Hollywood doar pentru a lucra.

El a menționat că SUA este un loc singuratic pentru cei care au trăit în Rusia cea mai mare parte a vieții lor, iar un rus nu se simte în largul său acolo.

"Acolo există alte sentimente. Vă spun chiar din ceea ce am simțit eu. Ceea ce este Anul Nou pentru voi și pentru acei oameni care trăiesc în America, sînt lucruri diferite. Adică, pentru voi, pentru o persoană care locuiește aici, Anul Nou înseamnă sărbători, brăduț, înseamnă portocale, salată Olivie, niște oameni, înseamnă "Ironia sorții" și alte evenimente. Dar acolo nu este așa. Toată lumea merge la culcare la 12, după 12. Aceasta nu este o perioadă de viață, ci doar una dintre zile. Crăciunul este, de asemenea, o sărbătoare diferită pentru ei. Aceasta este deja o sărbătoare de familie", a spus Vladimir Mașkov.


El a mai spus că l-a impresionat comunicarea americanilor în timpul cinei. El a explicat că oamenii care vorbesc la masă pe diverse subiecte interesante și sunt sincer interesați de opinia interlocutorului, nu li se permite să nu plătească pentru ei înșiși.

"Într-o țară în care stau la masă persoane necunoscute, dar care se plac reciproc, cunoscătoare și chiar oameni de succes, iar la sfîrșitul cinei încep să calculeze care și cît "a înfulecat" - am fost uluit", actorul a explicat.

"Acest lucru este normal pentru ei, dar nu pentru mine. Cînd noi venim, eu încerc să achit. Se întîmplă ca cineva să fie mai abil și mai rapid decît mine – achită el. Adică, o țară în care toată lumea care stă lîngă tine, după ce vrei să plătești pentru el, spune că nu trebuie, pot să-mi plătesc singur ceaiul sau cafeaua, eu nu știu despre ce să vorbesc mai departe cu o astfel de persoană. Și eu pot plăti pentru mine. Și cum în discuțiile cu astfel de oameni poți să vorbești despre sentimente, despre dreptate, despre dragoste, despre ajutor, despre bucurie ", a menționat Vladimir Mașkov.

De asemenea, Nadejda Streleț l-a întrebat pe actor despre atitudinea sa față de situația cu Harvey Weinstein, la care Vladimir Mașkov a răspuns: "În America există mulți proști pentru mulți ani înainte și ei se vor adăuga exponențial".

Actorul a adăugat că din America vin la noi multe lucruri, de exemplu, tehnologii, arme și semnificații.

"Și ar fi bine să preluăm numai lucruri bune din Statele Unite - cunoștințe științifice și utile. Dar să preluăm acest lucru, să înmulțim proștii. Un prost naște altul. Un freak crește un alt grup de freak-i. Și să propunem acest lucru drep model al existenței umane....", a remarcat Vladimir Mașkov.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?