COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Tragedia americană din 11 septembrie, 2001. Esența și urmările. Partea 3

25 oct. 09:15 (reactualizat 25 oct. 17:56)   Analitică
3112 0

Depănăm în continuare amintiri despre evenimentele tragice de acum 20 de ani, urmările cărora lumea le resimte și azi.

«În propriul detriment»

Tragedia din 11 septembrie avea scopul să transforme radical lumea existentă. Neoconservatorii au pregătit aceste evenimente mult înainte de ceea ce a avut loc la New York. Încă în a. 1996 ideologul neo-conservatismului Irving Kristol scria: «Odată cu încheierea ”războiului rece” avem nevoie de un adversar ideologic evident, demn de atenția noastră și capabil să ne unească în confruntarea cu el ».

Adversarul a fost găsit repede. Ne amintim cu toții cum 20 de ani în șir elitele americane și cele britanice l-au crescut în Afganistan. Ținem minte cine finanța mujahedinii afgani, cine le dădea bani pentru arme, cine construia comunicațiile lor cu Pakistanul islamic. Ținem minte aportul serviciilor secrete ale Franței și Britaniei în venirea islamiștilor la putere în Iran.

Elitele occidentale au format iscusit și artificial fundamentalismul islamic, frontul radical care consta din elemente extrem de reacționare, ce negau total orice forme statale laice, relațiile interstatale civilizate, precum și toate valorile care au format Epoca Timpurilor celor mai noi. În acest scop au fost alocați așa de mulți bani, că nu i-a putut învinge nici Uniunea Sovietică, dar nici America însăși, după cum am văzut.


Prin crearea, în propriul detriment, a acestui front colosal de confruntare cu Occidentul, inspiratorii lui au semănat discordie în civilizația americană și, într-un final, în cea occidentală. Adversarul care a declarat război Americii și întregii lumi occidentale nu a apărut într-o clipită, venirea lui a fost pregătită un timp îndelungat, și iată că la 11 septembrie , 2001 el a bătut la ușa lumii occidentale. Spre bucuria neo-conservatorilor, s-a găsit un partener care își îndeplinea cinstit obligațiile și banii investiți de americani în formarea lui. Desigur, cei din culisele mondiale nu puteau declara războiul fără a-l provoca pe președintele Bush, iar el era foarte precaut și împreună cu echipa sa se ferea să intre în careva acțiuni de luptă. Provocarea a reușit, de bună seamă. America a declarat război unui șir de țări din Orientul Apropiat. În spatele acestui război se întrevedea scopul final – schimbarea radicală a lumii existente și formarea noii ordini mondiale, așa zisa Pax Аmericana.

Lawrence Arabul, un renumit agent britanic în Orientul Apropiat , a spus odată: «Poți dezbate o opinie, dar argumentul cel mai bun este împușcătura». După 11 septembrie împușcătura nu s-a lăsat așteptată. Cine ținea arma din care s-a împușcat? Vom încerca să ne dumerim.

Evident, nu erau generalii pentru care războiul este o sărbătoare, și care după Vietnam se plictiseau și își doreau acțiune. Nu erau nici executorii neo-conservatori. Erau persoane de rang mult mai înalt. Poate, unii dintre cei care pot fi văzuți la ședințele Clubului Bilderberg, fundațiile Rockefeller, Ford și Carnegie. Atribuindu-și o misiune specială, ”povara albilor”, vorba lui Rudyard Kipling, acești oameni au atras lumea occidentală într-o confruntare colosală, fără a înțelege că pe viitor coloana a cincea va folosi acest factor în scopul subminării Occidentului însuși și a existenței lui prospere.

Face impresia, că prin implicarea lor în provocarea imperială, militaristă, ei au condamnat lumea occidentală la pierderea bătăliei. Metoda a fost utilizată în mod repetat.

Să ne amintim de ex-președintele Franței Nicolas Sarcozy, care a bombardat Libia înfloritoare pregătind o enclavă arzătoare în Africa, prin care ulterior mii de imigranți au invadat Europa și Franța lui natală. Înțelegea oare acest om ce face? E dificil să spunem. Cel mai probabil, nu! Asemenea oameni - jucării dirijate de păpușarii veritabili din guvernul mondial, care stau în spatele cortinei.

Cine se află în culise?

Oamenii care stau în culise nu-s cunoscuți pentru 99% din populația planetei. Despre ei se poate judeca doar indirect, poate din spusele executorilor care rareori au acces la acest spațiu tainic. Despre ei se poate judeca din informația strecurată în mass-media privind planurile zămislite în structurile conspirologice ascunse.

Cunoscutul poet sovietic Evghenii Evtușenco își amintea despre una dintre primele sale vizite în Britania. Era oaspetele unui om respectabil, stimat. Poetul îl considera personalitatea nr.1 în oraș. La care lordul a ripostat: «Vezi, dragul meu, în casa de vizavi muncește un grădinar. El este personalitatea nr.1 în oraș. El este magistrul lojei noastre». Așa că noi nici nu ne putem închipui adevărata influență a unor persoane, șu cel mai probabil nici nu o vom afla vre-odată.

Noi nu înțelegem motivele lor, căci cugetul lor este de cealaltă parte a traiului. El este profund sacral, nu se supune aspirațiilor bănești, căci banii interesează doar pe oamenii simpli și pe cei din clasa de mijloc, iar cei din vîrful piramidei sacre nu-s interesați de bani – ei îi fac.

Dacă va fi nevoie, ei vor numi metale scumpe aluminiul și zincul, căci ei nu muncesc pentru a avea bani și bogății, ei le creează , controlează și repartizează. Pentru acești oameni războiul este un ritual, o ofrandă, iar ei nu-și sacrifică semenii. Sacrifică – simbolic și de-adevăratelea, - ființe pe care le consideră inferioare sau contrare lor. Spre exemplu, un hindus nu va sacrifica un bou sau o vacă, căci este simbolul lui de neam, totemul lui național.

Reiese, că noi și ei reprezentăm ramuri diferite ale neamului omenesc, și să ne sacrifice pe noi este ceva obligatoriu, ceva ce la nivel sacral fortifică piramida puterii.

Acești oameni nu pot fi identificați, căci se află departe de noi, oamenii simpli, dar ideile și motivele lor pot fi explicate dacă analizăm acțiunile slugilor acestor adevărați conducători ai lumii, printre care - și liderii statelor occidentale ( și nu numai).

Pentru ce au fost detronate regimurile?

Iată ce scria fiul lui Irving Kristol pomenit mai sus, Wiliam Kristol, un cunoscut politolog neo-conservator apropiat planurilor marilor necunoscuți și culiselor negre: «Viitorul război se va extinde și va cuprinde numeroase țări... El va fi ca o ciocnire a civilizațiilor , pe care toți sperau să o evite. .. Posibil, multe regimuri arabe ”temperate” vor fi nevoite să-și scoată masca și să arate fața lor adevărată ».

Cunoscutul politolog american Norman Podgoreț, în opinia politicienilor conservatori și cu adevărat patrioți, l-a depășit pe Kristol. El demult prezice pentru America o misiune specială în cel de-al patrulea Război mondial, care iată-iată se va declanșa. El a îndemnat ”să-și accepte destinul” și să intre în războiul civilizațiilor, deoarece misiunea istorică a lui George W.Bush este intrarea țării în ”al patrulea Război mondial – războiul contra islamului radical”: «Regimurile care merită demult să fie date jos… nu se rezumă doar la trei reprezentanți ai ”axei răului” (Iran, Irak, Coreea de Sud). Din ele fac parte Siria, Libanul, Libia, precum și așa ”prieteni” ai Americii, ca Arabia Saudită, Egiptul lui Hosni Mubarak și Organizația pentru eliberarea Palestinei ».

Podgoreț a dezvoltat în continuare aceste idei: «volens-nolens, degrabă vom fi nevoiți să răsturnăm cinci, șase sau șapte tiranii din lumea islamică (inclusiv sponsorul teroriștilor , Organizația pentru eliberarea Palestinei a lui Yasser Arafat). Cred că rezultatul unui așa război poate deveni o nouă misiune imperială a Americii, care va urmări instaurarea , în locul despotismului actual, a democrațiilor ereditare devotate reformelor și modernizării. Eu mai prevăd și instaurarea unui fel de protectorat al SUA asupra rezervelor de petrol ale Arabiei Saudite: căci devine tot mai uimitoare întrebarea de ce 7000 de prinți și șeihi au asupra noastră și asupra lumii în întregime o putere nelimitată».

Patrick Buchanan , un cunoscut conservator american, consilierul lui Richard Nixon, scrie în acest context: ««Partidul războiului» îi promitea președintelui Bush ”o plimbare”, promitea că vom fi întîlniți ca eliberatori, că democrația va înflori în Irak și se va extinde pe întregul Orient Apropiat, că palestinienii și israelienii vor ”împărți pîinea” și vor încheia pacea. Iar adversarii invaziei și ai războiului, care aidoma lui Robert Novac și autorului celor scrise au fost stigmatizați de «National Review» ca «tradiționaliști lipsiți de patriotism», îl avertizau pe președinte, că situația reală din Irak poate fi diferită de viitorul strălucit, desenat de neo-conservatori. În ajunul invaziei, în articolul «Războiul cui?», publicat de «American Conservative», am descris — cu dovezi documentare — toate amănuntele complotului neo-conservator, am enumerat numele complotiștilor și am făcut următoarea avertizare: «Președintele Bush a fost atras într-o capcană, care pe el îl poate costa funcția de președinte, iar pe America o va lipsi pentru mult timp de pacea obținută pentru noi de două generații de participanți la ”războiul rece” ».

Mulți vor spune că motivul schimbării regimurilor a fost petrolul și gazele. Dar nu este chiar așa! Adevăratul motiv, principalul simbol și scop a fost noul Armaghedon și dispozițiile eshatologice ale acestor necunoscuți tainici.

Astfel, al patrulea Mondial a fost, de facto, provocat de cei care au pregătit exploziile din 11 septembrie, 2001. Este o realitate obiectivă faptul, că ele au fost avantajoase pentru lobby-ul neo- conservator din SUA, în spatele căruia se aflau forțele de neînvins ale orașului Londra. Dar e peste puterile noastră să-i numim pe adevărații comanditari din cercurile aristocrației negre a lumii.

Dar mai există un mijloc de a-i identifica, am putea deschide unele detalii din sferele adevăratelor lor idei și motive. Pentru aceasta există o singură cale, una profund sacrală și ezoterică.

Ziua nu a fost aleasă întîmplător ?

11 septembrie - o mare sărbătoare creștină. Ziua tăierii capului lui Ioan Botezătorul. Istoria acestui sfînt creștin , rolul lui în dezvoltarea creștinismului și botezul Fiului lui Dumnezeu este cunoscută tuturor celor care au citit Biblia. Dar este interesant rolul lui în lume și esența, misiunea lui, ideea arhetipică și în cadrul creștinismului, și în afara lui. Acel rol, pe care el l-a avut în lumea creștinismului și a misterelor mediteraneene și orientale.

Ioan Botezătorul a fost cel care a ieșit dincolo de cadrul creștinismului ortodox. Și reprezentanții altor curente religioase i-au recunoscut sfințenia. L-au recunoscut și gnosticii mediteraneeni, ioaniții și, desigur, templierii. Este important faptul, că el joacă un rol exclusiv în masonerie, în special cea de rit scoțian, extinsă larg în SUA și Canada. Cunoaștem, că de facto SUA au fost create în baza frățiilor masonice și ca urmare a rebeliunii masoneriei americane, scoțiene contra monarhiei britanice și a masoneriei engleze. Am scris deja, că astăzi este în toi războiul dintre două proiecte istorice ale viitoarei lumi, monarhia mesianică anglo-rothschildiană și republica mondială aristocratică templieră. SUA este bastionul acesteia, bastionul pe care cineva dorește să-l distrugă prin atragerea într-o mare provocare militară.

Asta s-a produs la 11 septembrie în urma distrugerii turnurilor-gemene. Pentru că Ioan Botezătorul, Ziua tăierii capului căruia este marcată la 11 septembrie, în tradiția creștină este impersonalizarea regelui-preot zoroastrian din antichitate Yima Vivahvant, numele căruia din avestana veche se traduce ca ”geamăn”, căci el era frate-geamăn cu sora și soția sa Yimac. Turnurile centrului de business din New York erau consacrate anume zeilor-gemeni

Mulți cunosc, că la baza vechii masonerii scoțiene stă tradiția templierilor , dar puțini cunosc rolul tradiției zoroastriene în formarea misteriilor masonice. Iată ce scrie Manly Hall, un cunoscut și respectat istoric al societăților tainice: «Marele Orient coresponda tainic cu lojele franceze. Ritualul zoroastrian a ademenit eminenți u militari spanioli ». Marele Orient al Franței era acea lojă, care a influențat nu doar adevărații masoni militari spanioli, dar și Marea revoluție americană, finanțată și sprijinită activ de francezi în opoziție față de Britania. Comune erau ideile, scopurile, dar și frăția masonică, căci marele Orient și lojele americane scoțiene proveneau din masoneria scoțiană, adusă în acea țară nordică de cavalerii templieri. Tot ei au adus și creștinismul tainic ezoteric, ce ține de misiunea lui Ioan Botezătorul, apărătorul Ordinului Templier. Lovitura asupra turnurilor-gemene este o lovitură asupra masoneriei americane, la baza căreia stau nu doar tradițiile creștine, dar și cele gnostice, zoroastriene , ale templierilor. Sfîrșitul tradiției templierilor este sfîrșitul adevăratei francmasonerii cavalerești și ca urmare – în general, a civilizației occidentale formate de ea, și a civilizației nord-americane în particular.

Capul a fost tăiat, lumea nouă nu mai are nevoie de umanismul și iluminismul masonic, lumea are nevoie de un alt Ev mediu și de o altă sclavie, care azi este impusă într-o formă sofisticată. Ioan Botezătorul și-a pierdut capul în ziua de 11 septembrie, și America și-l pierde, semnificativ și demonstrativ, anume în această zi. Este tăiat și capul republicii americane masonice a templierilor, care este implicată în mod deliberat și intenționat într-un conflict global inutil, cu zdrobirea ei finală peste 20 de ani și retragerea rușinoasă din Orient.

Au fost uciși trei iepuri – America, care înainte de aceasta distruge Orientul islamic. Distrus Irakul, Libia, Republica arabă Siria, destabilizat întregul Maghreb… Fundamentaliștilor din est le este deschisă calea spre Europa, care urmează a fi spălată, destabilizată de imigranți, căci ea este acum noul cazan de topire. Ea este parte a lumii vechi occidentale, de care nu mai este nevoie, deoarece misiunea ei civilizațională este anulată și blocată. Învingătoare este doar aristocrația neagră a acestei lumi, un grup tainic de oameni -”finanțatori”, care pe ruinele vechii lumi masonice construiesc Noua Ordine Mondială, scopul căreia este suprimarea și distrugerea definitivă a tot ce este tradițional, viu, adevărat și sănătos în neamul omenesc.

Dar știind și conștientizînd toate acestea, omenirea capătă o șansă de a se împotrivi.

Veaceslav Matveev

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X