X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Leanca Grîu: "Primul lucru cu care trebuie să începem ziua este sentimentul de recunoștință"

18 aug. 2023,, 06:00   Societate
3018 0

Devenim ceea ce gîndim și puterea viitorului nostru se află în noi, iar primul lucru cu care să începem o nouă zi este sentimentul de recunoștință, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este într-o scurtă meditație de dimineață sau cu ajutorul unui jurnal.

O astfel de opinie a exprimat pe pagina sa de socializare celebra actriță rusă Leanca Grîu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grîu, relatează Noi.md.

"Devenim ceea ce gândim. În ziua în care îți dai seama că puterea viitorului tău se află în tine - viața ta se va schimba! Cînd încetați să vă agățați de manifestările materiale din prezent, realizând că acesta este doar rezultatul gîndurilor și acțiunilor voastre din trecut, precum lava răcită, după erupția vulcanică de anul trecut. Atrageți ceea ce simți! Pentru că sentimentele și emoțiile noastre au un val vibrațional. Funcționează ca niște balize - atrăgînd în viața noastră evenimente, oportunități și oameni cu aceeași vibrație", a menționat ea.

Potrivit actriței, acest lucru este mai ușor de înțeles decît de simțit.

"Eu însămi lucrez acum asupra acestui lucru. Dar văd dovezi clare în acest sens! Primul lucru cu care trebuie să începem este sentimentul de recunoștință. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este într-o scurtă meditație de dimineață sau cu ajutorul unui jurnal. Înainte de a merge la culcare, scrieți 10 puncte pentru care sînteți recunoscători. Veți vedea foarte repede schimbări în starea dvs. și, în consecință, în realitate voastră: oameni noi; un aflux de bani; oferte avantajoase; sănătate mai bună", a scris Leanca Grîu.


5
3
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?