X 
Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Leanca Grîu: "Criza este un punct de creștere!"

16 aug. 2023,, 04:30   Societate
2889 0

Criza este unul dintre cele mai importante evenimente din viață și este un punct de creștere.

Această opinie a fost exprimată de celebra actriță rusă Leanca Grîu, fiica actorului moldovean Gheorghe Grîu, pe pagina sa de socializare, relatează Noi.md.

Ea a menționat că, de la 35 la 42 de ani, există posibilitatea de a începe totul de la zero, dar nu neapărat, pentru că avem experiență și înțelegere, așa cum nu ne mai dorim.

În acest ciclu există o a doua șansă pentru cei care nu au avut timp pentru ceva, nu au ajuns acolo unde au vrut să ajungă sau au ajuns și și-au dat seama – nu e al meu!

"

Acum totul este ales din poziția "îmi place/vreau/al meu", mai degrabă decît "trebuie". Merită reconsiderată relația cu ceilalți, cu părinții și, cel mai important, cu tine însuți! Vine o "criză a vîrstei mijlocii" și o reevaluare a valorilor. Criza este unul dintre cele mai importante evenimente din viață - este un punct de creștere!


Deși uneori pare că nu există nicio cale de ieșire... este întuneric și liniște totală în interior, dar acest sentiment ne face să ne "trezim" și să începem să Trăim. Generează Lumină în interior și nu mai căuta permisiunea de a fi fericit în alte persoane!", a scris Leanca Grîu.

11
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?