X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Lactalis-Alba aduce pe piața Moldovei noi tipuri de brânzeturi ©

19 dec. 2018,, 12:59   Societate
3685 0

ÎCS Compania LACTALIS-ALBA SRL, parte a grupului internațional Lactalis – lider mondial în producerea brânzeturilor și lactatelor, lărgește sortimentul brânzeturilor și oferă consumătorului din Republica Moldova posibilitatea de a imbogăți “platoul de brânzeturi” cu șase noi tipuri de brânzeturi nobile aduse din Franța și Italia. Este vorba despre brânzeturi moi cu mucegai alb: La Brique Fondante President, Camembert de Campagne President, brânzeturile cu mucegai albastru: Bleu dʼAuvergne President, Roquefort Societe, Gorgonzola Galbani și brânză de capră Sainte Maure President.

IM “Fabrica de brânzeturi din Soroca” SA, reprezentată prin brandurile Alba și Yoli, face parte din Lactalis-Groupe din 2004. Misiunea companiei – de a realiza produse naturale, de cea mai înaltă calitate, asigurată prin munca exigentă a departamentului de control al calității și de toate alte departamentele conexe. Procesul tehnologic este supravegheat de supervizorii din Franța, ceea ce contribuie la obținerea unui produs superior.

Fabrica este înzestrată cu un utilaj ultra-modern, produsul finit fiind ambalat în condiții de igienă maximă, de aceea are un termen de valabilitate mare, chiar și fără conservanți! La producția brânzeturilor sunt folosite rețete originale respectând cele mai bune tradiții de fabricare a brânzeturilor. Fabrica este specializată în producerea laptelui, smântânii, brânzei, chefirului, untului, iaurturilor de băut și a brânzeturilor cu cheag tare: Rossiiskii Alba, Olanda Alba, Edam Alba, Posehonie Alba.

Andrei Iovu, Manager control al calității Lactalis-Alba: ”Principiul de bază al concernului este calitatea înaltă și siguranța produselor noastre! Pentru a fi siguri de aceasta, – asigurăm un control strict și riguros al calității la colectarea și prelucrarea laptelui proaspăt în conformitate cu reglementările standardelor internaționale. Efectuăm trei teste ale laptelui: la colectare în fermă, înainte de încărcare în camioane și la fabrică. Analizăm conținutul de grăsimi și proteine, indicii de aciditate și densitate, absența antibioticelor, etc.Totodată, la fiecare etapă de producere – de la colectare până la amplasarea pe raft – controlăm riguros sistemul de răcire”.

Sergiu Roșca, Manager achiziții materie primă Lactalis-Alba: ”Laptele este colectat de noi în peste 70 de ferme autohtone. Parteneriatul cu ferme este important pentru noi, contribuim și avem grijă ca vacile să se alimenteze bine și să fie sănătoase tot timpul, astfel laptele obținut este mai gras, oferind calitate produselor noastre. Toate produsele noastre sunt fabricate din lapte natural, fără utilizarea adaosurilor de grăsimi vegetale. Garantăm, deja de 21 de ani, același gust și prospețime a produselor pe întreaga perioadă de valabilitate.”

Lactalis-Groupe ocupă primul loc în lume la producția brânzeturilor și un loc de frunte printre companiile de prelucrare a producției agricole. Anual sunt prelucrate 18,3 miliarde de litri de lapte crud. În cadrul acestuia, activează 80 de mii de angajați în 237 fabrici de prelucrare a materiei prime, iar producția companiei este prezentă în 76 de țări. Pe parcursul de mai mult de 80 de ani, Lactalis-Groupe are grijă ca toată lumea să se delecteze cu produse lactate de cea mai înaltă calitate.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?