COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

În ce filme moldovenești a jucat Andrei Meagkov

18 feb. 17:20   Societate
1727 0

Celebrul actor sovietic și rus Andrei Meagkov, care a murit astăzi la vîrsta de 82 de ani, s-a produs și în Moldova, alături de actori moldoveni, la studioul Moldova-Film, cu regizorul Nicolae Ghibu, relatează Noi.md.

Andrei Meagkov a jucat în două filme turnate la studioul Moldova - film: „Corespondentul vostru special” din 1987 (Ваш специальный корреспондент – nota red.) și „Este oare vina mea” (Виновата ли я – nota red.) din 1991.

În același timp, în filmul „Corespondentul vostru special” Andrei Meagkov a interpretat rolul principal – cel al corespondentului special Ion Mihailovici Braniște, iar în melodrama „Este oare vina mea”, în care s-au produs și Clara Luciko și Mihail Volontir, a jucat rolul lui Borisov. În acest film au mai jucat și Svetlana Kriucikova, Veaceslav Șalevici, Anastasia Voznesenskaia, Larisa Lujina.

Actorul sovietic și rus Andrei Meagkov a murit la vîrsta de 82 de ani. Potrivit unor datelor preliminare, cauza morții Artistului Poporului al RSFSR, vedetei filmului „Ironia sorții” Andrei Miagkov a fost insuficiență cardiacă acută. Detaliile morții actorului au fost dezvăluite pe canalul Telegram Mash joi, 18 februarie.Se menționează că Meagkov și-a pierdut cunoștința cînd era acasă. El a fost găsit de soția sa, actrița Anastasia Voznesenskaia, care a chemat ambulanța. Miagkov a murit înainte de sosirea medicilor.

Actorul de teatru și film, regizorul, Artist al Poporului al RSFSR Andrei Vasilievici Miagkov s-a născut la 8 iulie 1938 la Sankt Petersburg.

A absolvit Institutul de Tehnologie Chimică, în unul dintre spectacolele de amatori a fost remarcat de profesorul Școlii de Teatru de Artă de la Moscova. În 1965 a absolvit această instituție de învățămînt și a devenit actor al Teatrului Sovremennik. În 1977 s-a mutat la Teatrul de Arte de la Moscova.

Actorul a devenit foarte popular după lansarea filmului „Ironia sorții” în 1975. Andrei Meagkov a fost îndrăgit de public și pentru rolul lui Novoselțev din comedia „O idilă la serviciu” din 1977.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X