Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

În cadrul Programului guvernamental de stagii plătite au fost selectați 32 de tineri

28 oct. 2023,, 20:00   Societate
4070 0

Din 1 noiembrie, 32 de tineri selectați în urma probei interviului, vor participa la Programul guvernamental de stagii plătite în serviciul public, lansat în premieră anul acesta de Executiv.

Stagiarii vor activa în cadrul Secretariatului Parlamentului, Aparatului Președintelui, Cancelariei de Stat și ministerelor și vor primi o bursă lunară de 3000 de lei.

La evenimentul de lansare a Programului, secretara de stat a Guvernului, Ana Calinici, a mulțumit participanților pentru interesul manifestat și determinarea de a dezvolta abilități practice în diverse domenii.

Oficiala a apreciat suportul Delegației Uniunii Europene pentru suportul oferit autorităților în campania de informare și vizibilitate, dar și pentru susținerea consecventă a inițiativelor care aduc tinerii în administrația publică și oferă acestora oportunitatea de a obține mai multă experiență profesională, cu posibilitatea angajării ulterioare în funcții publice.

„În procesul de selectare a participanților la Program, ne-am convins că avem tineri cu potențial care își doresc să rămînă acasă și să contribuie, împreună cu noi, la viitorul european al țării noastre. La prima ediție a programului avem și studenții noștri în România, care revin acasă pentru a fi parte a Programului guvernamental de stagiere. Vom ajuta să vă încadrați mai ușor în program, vom organiza instruiri, iar mentorii vor avea grijă să vă ghideze la toate etapele stagiului”, a spus Ana Calinici tinerilor selectați în program.

1
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?