X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

În atenția locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului: Ce anunță Biroul Politici de Reintegrare

27 mai. 16:45   Societate
2362 0

Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Oleg Serebrian, a participat la cea de-a 2-a ședință din acest an a Comisiei speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a Republicii Moldova, notează Noi.md.

Ședința a fost prezidată de către deputatul Roman Roșca, președintele Comisiei speciale, cu participarea membrilor Comisiei, reprezentanților Biroului politici de reintegrare, Ministerului Finanțelor, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Inspectoratului General al Poliției, Agenției Servicii Publice, Serviciului Vamal.

Pe agenda ședinței, au figurat problema autovehiculelor din regiunea transnistreană, măsuri adiționale de suport pentru deținătorii terenurilor agricole din raionul Dubăsari, situate după traseul Rîbnița-Tiraspol, modalități de acordare a asistenței victimelor abuzurilor din raioanele de est ale țării.

Au fost audiate pozițiile și propunerile instituționale pe marginea subiectelor menționate și s-a agreat că vor fi identificate mecanisme de intervenție optime în vederea soluționării problemelor existente, în interesele locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

O nouă ședință a Comisiei speciale va fi coordonată în regim de lucru.


3
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?