Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Gherciu, eliminat din echipă încă de miercuri

9 iul. 2022,, 12:31   Societate
3372 0

Fostul ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu, recent demis, nu a participat la ședința Guvernului care s-a desfășurat la Bălți pentru că așa decis prim-ministra, Natalia Gavrilița.

„Aceasta a fost hotărîrea doamnei prim-ministru. Nu mi-a interzis, mi-a sugerat că să trimit un secretar de stat”, a spus Gherciu în cadrul emisiunii Întreabă Ghețu.

Întrebat cum a înțeles această sugerare. Gherciu a răspuns că: „Am înțeles-o cum ați înțeles-o și dumneavoastră, că rămîne să avem o discuție cu doamna prim-ministru vizavi de prelungire sau continuare mandatului meu de ministru”.

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare are un nou ministru. Este vorba despre deputatul PAS Vladimir Bolea, care a depus jurămîntul în prezența Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și prim-ministrei Natalia Gavrilița.

Fostul ministru, Viorel Gherciu, spune că a aflat despre demisia dimineața. „Am fost luat prin surprindere. E o decizie politică”, a declarat acesta.


De cealaltă parte, prim-ministra Natalia Gavrilița spune că decizia privind demiterea lui Viorel Gherciu nu a fost o surpriză. „Eu discut cu fiecare ministru și noi avem o comunicare eficientă, eu comunic cu ei direct, nu prin intermediul presei, așa că schimbarea nu a fost surpriză”, a declarat acesta.

Săptămîna trecută, deja fostul ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu, a negat zvonurile precum că ar intenționa să își prezintre demisia

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?