Fostul deputat a învinuit-o pe Maia Sanda de recrutare defectuoasă

11 ian. 2021,, 15:20   Societate
6460 8

Fostul deputat în Parlamentul Moldovei Grigore Petrenco a acuzat-o pe Președintele Maia Sandu de recrutare defectuoasă, cerînd o lustrație totală a tuturor celor care au ocupat funcții de răspundere sub regimul lui Vladimir Plahotniuc, astfel încît aceștia să nu apară niciodată în administrația publică.

„Avem nevoie de o lustrație totală a tuturor celor care, sub regimul criminal al lui Plahotniuc, au ocupat funcții de răspundere, astfel încît să nu apară niciodată în administrația publică! Nici la socialiștii, nici la PAS, nici la dracu!”, a comentat ex-deputatul Grigore Petrenco vestea privind numirea fostului speechwriter Iurie Leancă în funcția de speechwriter al Președintelui Maia Sandu.

„Încă puțin și toată echipa unui complice în furtul miliardului, „a unui simplu prim-ministru”, se va întoarce. E de-nțeles – se confruntă cu un deficit de personal etc. Numai că tendința este deja vizibilă. Cei care au lucrat ca consultanți și consilieri ai lacheului lui Plahotniuc vor continua să construiască viitorul european al Moldovei. De aceea, avem nevoie de o lustrație totală a tuturor celor care, sub regimul criminal al lui Plahotniuc, au ocupat funcții de răspundere, astfel încît să nu apară niciodată în administrația publică!”, consideră Grigore Petrenco.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?