Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

Farsa lui Usatîi pentru tractoristul care ar fi îngropat păcura la Termoelectrica: ”Sînt de la Recean”

22 iul. 2023,, 09:15   Societate
3838 0

Liderul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, continuă „să răscolească” în păcura care ar fi de proastă calitate, achiziționată din bani publici și îngropată de Termoelectrica. După ce joi, 20 iulie, conducerea Termoelectrica a spus că dezvăluirile lui Usatîi sînt speculații politizate, astăzi, 21 iulie, liderul formațiunii ”Partidul Nostru” a decis să-i facă o farsă tractoristului, care apare în imaginile video publicate pe Facebook.

Mai exact, angajatul de la Termoelectrica a fost sunat de Eduard Pleșca, membru al ”Partidului Nostru”, dar care s-a prezentat drept consilierul premierului Dorin Recean, pe situații excepționale. Alături de Pleșca, în video, apare și Usatîi, transmite realitatea.

Deși a evitat să ofere detalii, precizînd că Termoelectrica știe totul, la scurt timp tractoristul a recunoscut că acest caz a fost în luna noiembrie.

„Eduard Pleșca: În primăvară sau în toamnă a fost? Usatîi spune că a fost la sfîrșitul lunii mai, iar noi avem informații că pe 8 noiembrie a fost?

Angajat Termoelectrica: Da, corect, în noiembrie a fost. Data de 7 noiembrie. Indicația a venit de la garaj, comenzile vin pe poșta electronică, pe foaie… Două, trei kamazuri (n.r. camioane) de pămînt au fost. De păcură nu cunosc cîte au fost. Adîncimea la gaură era de vreo 2 metri. Ieri m-au sunat și m-au întrebat cînd a fost cazul și cum a fost totul atunci. Sun șeful și după mai stăm de vorbă”.


Angajatul de la Termoelectrica a insistat să discute cu „șeful”, iar ulterior să ofere alte declarații. ”Consilierul lui Recean” l-a telefonat din nou la scurt timp.

„Angajat Termoelectrica: Am vorbit cu șeful, mi-a spus că este biroul de informații la Termoelectrica, toate indicațiile (n.r. informațiile) sînt acolo…

Eduard Pleșca: Tractorașul pe care lucrai, e acesta: TAP 567?

Angajat Termoelectrica: Da, da.

Eduard Pleșca: În ce an a fost adus și cumpărat?

Angajat Termoelectrica: Nu cunosc”.

3
2
0
5
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?