Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Ekaterina Sergheevici: „Există o diferență principială între ”a fi la modă” și ”a fi stilat”

16 mai. 06:30   Societate
2272 0

Există o diferență fundamentală între a fi la modă și a fi stilat.

O astfel de opinie a exprimat designerul vestimentar și expertul Ekaterina Sergheevici, în cadrul emisiunii „Без галстуков cu Alexandru Stahurski” de la postul de televiziune N4, relatează Noi.md.

Este ca și diferența dintre a spune ceea ce gîndești tu și a vorbi cu cuvintele societății, a spus ea.

„Este aproximativ aceeași istorie. A fi la modă înseamnă să te îmbraci scump. Moda este întotdeauna scumpă. Moda este ceea ce îți oferă designerii aici și acum, ceea ce îți oferă designerii din lume. Adică unde o imagine pe podium va costa în jur de 15 mii de euro. Este scump", a remarcat designerul vestimentar.

Ea a subliniat că stilul este atunci cînd ai anumite cunoștințe de bază sau poate chiar puțin mai mult decît de bază.


„Treci totul prin tine, prin spectrul tău. Deci ești ca un filtru și ai emis un stil. Este ceva care te reflectă deja ca persoană. Există oameni care pot avea un stil înnăscut, au un simț al gustului. Dar nu ar trebui să fie categorisit doar ca un simț al gustului. La modă sînt de cele mai multe ori oamenii care au stil, ei, în primul rînd, se alimentează rafinat, le place un anumit gen de muzică. Sînt oameni cu o interioritate ușor diferită. Sunt înzestrați cu calități puțin diferite. Aceasta este ceea ce îi face diferiți de toți ceilalți", a declarat Ekaterina Sergheevici.

În opinia sa, o persoană este stilată nu este doar pentru că știe cum să-și aleagă pantofii sau știe cum să se machieze.

„Este un tot întreg, ca și crearea imaginii unui personaj. Asta înseamnă simțul gustului", a precizat experta.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?