X 
Puterea stiri: 7334
Criza energetică stiri: 1129

E un moft sau o necesitate să trăim astăzi sănătos?

9 iul. 15:30   Societate
1607 0

În zilele noastre, tot mai multă lume vorbește despre stilul de viață sănătos. Din păcate, spun nutriționiștii, mîncarea pe care alegem să o cinsumăm nu ne oferă tot aportul necesar de minerale și vitamine, iată de ce este recomandat consumul de suplimente naturale.

Invitată în cadrul proiectului „Nicăieri nu-i ca acasă”, antreprenoarea Rodica Barbă spune că un mod de viață sănătos este, de fapt, o abordare complexă.

„Totul împreună – o apă de calitate, mișcare, somn bun, nutriție bună si suplimentele alimentare vin doar să ne ajute organismul să primească valoarea nutritivă, pe care trebuie să o luăm din mîncare. Foarte multă lume vorbește despre un mod sănătos de viață și că este foarte scump să faci acest lucru. Eu pot spune ferm că nu este greu, ba chiar foarte ușor, pentru că totul este în natură. Eu aveam niște probleme de sănătate și urma să am o terapie hormonală, eu am mers atunci împotriva medicinei alopate, dar mi-am ascultat intuiția și am înțeles că, de fapt, natura este astfel creată, că ne permite să luăm absolut totul ca să fim sănătoși”, mărturisește eroina noastră.

Interviul în întregime poate fi văzut sau citit AICI.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав