Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dumitru Cernei și Nicole Civita au cucerit titlul de campioni mondiali la dans sportiv

27 noi. 2023,, 12:30   Societate
2541 0

Nicole Civita, în vîrstă de 23 de ani, și Dumitru Cernei, de 27 de ani, originar din Republica Moldova, au fost premiați de administrația locală din Lavagna (Liguria) pentru remarcabila lor performanță în lumea dansului sportiv.

Cuplul a cucerit recent titlul mondial în cadrul competiției Csit South American Show Dance, desfășurată la Varna, în Bulgaria, informează Levante News.

Nicole și Dumitru sînt specializați în dansuri latino-americane. Nicole dansează de la vîrsta de 3 ani, iar Dumitru de la 7.

Ei au impresionat juriul și publicul cu spectacolul lor intitulat „Lo Sceicco e la schiava” („Șeicul și sclava”), o reprezentație în care rolurile se inversează surprinzător, Nicole devenind stăpîna, iar Dumitru, sclavul ei.

În cadrul ceremoniei, cuplul a primit o cupă distinctivă, pe care o vor plasa alături de trofeul simbol al victoriei lor.


Înaintea ceremoniei de premiere, Nicole și Dumitru au oferit o demonstrație de rumba, dansul pasiunii și al iubirii, captivînd audiența cu eleganța și senzualitatea lor.

Această distincție subliniază talentul excepțional și dedicarea lui Nicole Civita și Dumitru Cernei în arta dansului sportiv, reconfirmîndu-le statutul de campioni mondiali și aducînd mîndrie orașului Lavagna.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?