X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Tripla campioană olimpică la gimnastică s-a retras. Care este motivul

30 mai. 13:15   Societate
5758 0

Tripla medaliată cu aur la gimnastică la Jocurile Olimpice, Gabby Douglas, nu va participa la Campionatele SUA, care vor avea loc în perioada 30 mai - 2 iunie la Fort Worth, Texas, relatează olympics.com.

Douglas a suferit o accidentare la gleznă în această săptămînă, la antrenament, potrivit Noi.md.

"Iubesc acest sport şi îmi place să-mi depăşesc limitele", a declarat Douglas. "Sper să le pot inspira atît pe colegele mele, cît şi pe următoarea generaţie de gimnaste, că vîrsta este doar un număr şi că poţi reuşi orice lucru pentru care munceşti din greu."

Sportiva în vîrstă de 28 de ani nu a reuşit să se califice la individual compus la participările la US Classic şi American Classic, primele ei concursuri de după Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Cu toate acestea, ea obţinuse un punctaj suficient de mare pentru a concura la trei aparate: sărituri, paralele şi bîrnă.

Acesta ar putea să nu fie sfîrşitul pentru Douglas, care spune că visează la LA 2028.


"Planul meu este să continui să mă antrenez pentru Jocurile Olimpice de la Los Angeles 2028. Ar fi o mare onoare să reprezint SUA la o olimpiadă acasă", a spus ea.

Douglas a cîştigat medalia de aur la individual compus la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, dar şi aurul pe echipe în 2012 şi în 2016.

0
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?