TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Doi carabinieri din Moldova, îndrăgostiți de la prima vedere (VIDEO)

Doi carabinieri din Moldova, îndrăgostiți de la prima vedere (VIDEO)

S-au cunoscut la locul de muncă, a fost dragoste la prima vedere, iar anul viitor urmează să-și sărbătorească nunta.


E vorba despre doi tineri care activează în cadrul Inspectoratul General de Carabinieri. Ionel Cibotaru are 28 de ani şi este locotenent major, iar Iulia, în vîrstă de 23 de ani, e psiholog în aceeaşi instituţie. Aceștia s-au cunoscut în aprilie, cînd tînăra și-a început activitatea, transmite Noi.md cu referire la publika.md.


”Ne-am întîlnit de mai multe ori la activitățile pe care eu le executam. La început doar ne schimbam doar două, trei priviri. Apoi, ne zîmbeam așa de departe. Relația a evoluat spre o logodnă, după care acum ne pregătim pentru nuntă”, a spus Iulia Cibotaru, psiholog, Inspectoratul General de Carabinieri.


”Primul pas, cred că, l-am făcut eu. Vorbeam prin intermediul online. Mai fugeam la pauza de masă, o mai serveam cu o ciocolată. Avem și noi rigorile noastre militare”, a zis Ionel Cibotaru, locotenent major, Inspectoratul General de Carabinieri.


După doar cinci luni, tînărul a cerut-o în căsătorie, iar răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat. Cei doi spun că profesia de carabinier nu este atît de ușoară, în schimb, are un șir de beneficii.


Dacă la muncă el îi este superior, atunci acasă nu există subordonare.


”În ciuda faptului că soțul meu este cu un grad mai mare, acasă nu avem militărie. Sîntem soț și soție. Egali atît în drepturi, cît și obligațiuni. Trăim în armonie și dragoste”.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load