COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon a felicitat lucrătorii din sfera protecției sociale a populației

Președintele țării, Igor Dodon, pe facebook a venit cu un mesaj de felicitare pentru lucrătorii din sfera protecției sociale a populației cu ocazia celebrării zilei profesionale.

"În fiecare an, în a treia duminică a lunii septembrie, celebrăm sărbătoarea profesională „Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”.

Este binecunoscut faptul că un stat este puternic și prosper atunci când asigură bunăstarea și creșterea calității vieții tuturor cetățenilor săi, acordând asistență și sprijin social la standarde înalte. Cu certitudine, realizarea acestui deziderat este de neconceput fără lucrătorii din sfera protecției sociale, care implementează politicile și programele naționale în domeniu, iar eficiența sistemului depinde în mare parte de competențele profesionale și de dorința de a empatiza a celor pe care îi omagiem astăzi. Compasiunea, răbdarea, grija și ajutorul necondiționat oferit copiilor rămași fără ocrotirea părinților, persoanelor în etate și celor cu necesități speciale, oamenilor singuri și celor marginalizați, merită cea mai profundă admirație a întregii societăți.

Stimați angajați în sfera protecției sociale,

Meseria Dumneavoastră, deloc ușoară și foarte responsabilă, cere bunătate, sensibilitate, respect și dragoste nemărginită față de oameni. Sărbătoarea de astăzi este un prilej pentru a Vă asigura că înțeleg specificul activității și mărimea eforturilor pe care le depuneți. Știu că provocările social-economice, criza generată de pandemia COVID-19 înaintează cerințe sporite și Vă împovărează munca de zi cu zi. Cu toate acestea, sînt încrezător că veți continua să Vă îndepliniți onorabila misiune cu aceeași conștiinciozitate și dăruire de sine, cum ați făcut-o până acum.


Vă mulțumesc pentru faptul că inima Dumneavoastră este întotdeauna deschisă tuturor celor lipsiți de atenție și de afecțiune, Vă mulțumesc pentru dedicație, perseverență și altruism.

În contextul marcării Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, am semnat un decret privind conferirea distincțiilor de stat mai multor specialiști din domeniul respectiv." - a scris Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load