X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4036

Deciziile CEC privind alegerile din data de 19 mai

9 apr. 17:02   Societate
1942 0

Comisia Electorală Centrală (CEC), în cadrul ședinței de astăzi, a constituit 9 consilii electorale de circumscripție electorală de nivelul I în localitățile unde, pe 19 mai 2024, urmează să aibă loc alegeri locale noi și parțiale.

Conform hotărîrii CEC, secretarii consiliilor locale vor asigura convocarea primei ședințe a consiliilor electorale de circumscripție constituite, cel tîrziu pînă pe 10 aprilie curent. Pînă 14 aprilie curent vor fi constituite și secțiile de votare, notează Noi.md.

Amintim că, pe 19 mai 2024, vor avea loc alegeri locale noi pentru o nouă componență a consiliilor locale în localitățile Cairaclia și Salciaraionul Taraclia, Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, dar și pentru alegerea primarului în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, orașul Bucovăț, raionul Strășeni, satul Sagaidac, raionul Cimișlia și comuna Hănăsenii Noi, raionul Leova.

Totodată, în aceeași zi, vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar în localitățile Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, precum și alegeri parțiale pentru o nouă componență a consiliului local al comunei Cealîc, raionul Taraclia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?