X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Dansatorii ansamblului „Hecenii” prezenți la ședința Parlamentului

11 apr. 12:20   Societate
1901 0

Dansatorii de la ansamblul "Hecenii" din raionul Sîngerei, care au obținut "Golden Buzz-ul" la o emisiune de talente în România, au fost întâmpinați cu ropote de aplauze la începutul ședinței de astăzi a Parlamentului.

Prezenți în sala plenului Legislativului, aceștia au fost felicitați și încurajați de către reprezentanții autorităților.

„Acești tineri au făcut senzație la o emisiune TV și au dus faima țării noastre. Prestația lor ne-a convins încă o dată că avem un popor talentat și că avem cu ce ne mândri. Un merit deosebit îl are coreograful acestor copii, Dionisie Cobîlaș, care de la vârsta de 19 ani conduce acest ansamblu. Chiar dacă anul trecut a fost concediat, acesta nu a cedat, ba mai mult. Am văzut și condițiile dezastroase în care vă antrenați. Mă bucur că Guvernul a anunțat că va aloca din fondul de rezervă banii necesari pentru a rezolva această problemă. Acești copii, dar și toți copiii din această țară trebuie să se dezvolte în condiții bune”, a declarat președintele Parlamentului Igor Grosu.

Reamintim că în cadrul ultimei ședințe de Guvern, prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, a cerut ministrului Dan Perciun să pregătească o hotărâre de Guvern, care să permită alocarea a 1,3 milioane de lei din fondul de rezervă, pentru reparația sălii în care se antrenează membrii ansamblului.

Recent, membrii ansamblului au făcut o vizită și la Președinție. Maia Sandu i-a felicitat pentru prestația lor debordantă de energie, de pasiune și vitalitate, care a fermecat milioane de oameni.


4
1
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?