COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Criza gazelor apropie tot mai mult societatea de o stare periculoasă. Opinie

27 oct. 10:40   Societate
1873 0

Criza gazelor apropie tot mai mult societatea de o stare periculoasă, în care devin din ce în ce mai active forțele distructive cu caracter naționalist și șovinist.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de socializare de către expertul independent, fostul prim-viceprim-ministru, ex-ministru al Economiei Republicii Moldova, Alexandr Muravschi, comentînd știrea cu privire la faptul că monumentul lui Ștefan cel Mare din Chișinău a fost stropit cu vopsea verde, transmite Noi.md.

"Unii insultă memoria celor căzuți, stingînd Flacăra Veșnică, alții vandalizează memoria personalității sfinte pentru Moldova. Chiar vom permite așa ceva?", a remarcat el.

Referindu-se la oprirea gazului care alimentează Flacăra Veșnică din Parcul Central din Cahul, Alexandr Muravschi a spus că ar fi mai ușor să credem că aceasta este o acțiune negîndită sau pur și simplu o greșeală tehnică, dar deja se pare că acest lucru a fost făcut intenționat, cu scopul de a încinge mereu atmosfera cu scopul de împiedica negocierile privind gazele, următoarea rundă a cărora va avea loc astăzi la sediul central al Gazprom în St. Petersburg.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X